PERSONVERNEKLÆRING
OG BRUK AV COOKIES
VERITAKST - Kompetanse du kan stole på | Takstmann Stavanger | Stavanger Øst | Storhaug | Stavanger Sentrum | Eiganes og Våland | Hundvåg | Hillevåg | Hinna | Mariero | Madla | Gausel | Forus | Sandnes | Kvernevik | Hafrsfjord | Tananger | Tasta | Randaberg | Rennesøy

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER I VERITAKST

1. Behandlingsansvarlig

Daglig Leder er på vegne av Veritakst AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.
 

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Alle rapporter som utarbeides, og bilder som tas i forbindelse med befaring samt eventuell øvrig innhentet dokumentasjon, blir også lagret på våre servere i minimum 5 år.
 

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.
 

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle avtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

 

5. Innhenting av personopplysninger / Bruk av cookies

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med inngått avtale/oppdrag. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon (GDPR) krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

 

Vi bruker cookies å gjøre opplevelsen med nettsiden så bra som mulig. I tillegg brukes cookies av annonsørnettverk som f.eks. Google. Hvis du først besøker en av nettsidene våre og deretter et annet nettsted som viser annonser fra Google, er det større sjanser for at du får se en annonse fra en av tjenestene til Veritakst.
 

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det eller det gjøres etter avtale med deg som oppdragsgiver. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres dog nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. Involvering av samarbeidspartnere gjelder normalt kun ved forsikringssaker, eller etter avtale med oppdragsgiver.
 

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav. I tillegg vil alle rapporter / takster, samt bilder/øvrig dokumentasjon, lagres på våre servere i minimum 5 år.
 

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

9. Personvernombud

Vårt personvernombud, Daglig Leder, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.
 

 

10. Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.
 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresse:


post(at)veritakst.no