top of page

BISTAND VED BOLIGKJØP /

VISNINGSHJELP

Har du funnet DRØMMEBOLIGEN, men er usikker på hva som faktisk står i tilstandsrapporten, og hva tilstandsgraden egentlig innebærer? Ønsker du faglig, teknisk bistand i forbindelse med visning?

Å kjøpe ny bolig er ofte en av de viktigste materialistiske avgjørelsene man ​tar i livet. En ting er å emosjonelt falle for et hus, en annen ting er å vite hva man faktisk kjøper - og ikke minst om man har råd til boligen - gitt hva man bør foreta seg av utbedringer. Det er ikke alltid slik at alt som glitrer er gull.

Vår takstmann kan bistå deg i prosessen, og være med deg på visning om du ønsker det, som et par ekstra øyne - da spesielt rettet mot boligens tekniske stand.

Utgangspunktet for vår vurdering vil vært tilstandsrapporten som foreligger den aktuelle bolig, og tolkning av denne sammen med visuelle betraktninger (ingen inngrep i konstruksjon) på plassen. I tillegg så vil vi gi råd opp mot egenerklæringsskjema, og hva man bør være spesielt oppmerksom på i så måte om det foreligger flere anmerkning fra selger der.

 

Dersom det er ønskelig med et estimat for utbedring av vesentlige mangler, og kostnadsestimat for løpende vedlikehold de neste 5 årene, så kan også dette utarbeides på forespørsel.

Kontakt VERITAKST for å vite mer om hva du legger inn bud på slik at du minimerer risikoen for ubehagelige overraskelser når boligen blir din!

Vår kompetanse - din trygghet.

VERITAKST | Bistand ved boligkjøp | Kjøp av ny bolig | Boligsøk | Visning
bottom of page